Summer Pattern | Dutch Choice Sep 2018

Niet alleen in real life heb ik vakantie gehouden, ook online ben ik weinig aanwezig geweest. Het was tijd om op te laden en bij te komen, samen met mijn gezin. Inmiddels gaan mijn kinderen alweer een paar weken naar school en ben ik weer aan het werk.

Bij deze kan ik jullie voorstellen aan mijn bijdrage voor de nieuwe Digiscrap Dutch Choice: Summer Pattern.

Koningsdag 2018

En? Heb jij vandaag ook je mooiste oranje outfit aangetrokken? Struin je langs kraampjes of zit je zelf op een kleedje? Hebben je kinderen hun fiets versierd of ga je met de kleinkinderen oranje tompoucen eten? Of heb je juist Koningsnacht gevierd en lig je vandaag uitgeteld op de bank?

We vieren allemaal op onze eigen manier Koningsdag en maken vast een heleboel foto's. Die moeten dan natuurlijk gescrapt worden. 

Kijk dan eens in de categorie 'Puur Hollands' in de Digiscrap Winkel. Daar vind je diverse rood-wit-blauw-oranje kits die perfect bij je Koningsdag foto's passen. 

 

 

van het Digiscrap blog | digi-uitdagingen

Wisten jullie dat Digiscrap ook een blog bijhoudt?

 

Hier worden regelmatig onderwerpen uitgelicht die in de nieuwsbrief of het forum staan. En nieuwe producten of speciale categoriën in de winkel worden in de schijnwerpers gezet.

Zo kun je in deze blogpost alles lezen over de maandelijkse digi-uitdagingen waar je op Digiscrap.nl aan mee kunt doen.

Digiscrap Template Uitdaging

Ieder maand kun je op het forum van Digiscrap.nl meedoen aan uitdagingen. In april is een van die uitdagingen een template uitdaging. 

Hiervoor heb ik een template ontworpen die je gratis kunt downloaden als je meedoet met de uitdaging.

AWD | Template Challenge 0418 @ Digiscrap.nl AWD | Boys in Blue | created with Pattern Delight

Dit is de template en mijn voorbeeld uitwerking. Klik hier om mee te doen aan de uitdaging.

En doe je aan twee of meer Digi-Uitdagingen van de maand mee, dan ontvang je een kortingscoupon voor een van de winkels van de Digiscrap designers!

contact


e-mail: info@anjawens.nl

volgen 

winkel