Sinterklaasliedjes | nieuwe kit

Gisteren kwam Sinterklaas aan in Nederland en Vlaanderen en dus zijn alle kinderen, groot en klein, weer in de ban van de Goedheiligman. Om deze periode van feest, warmte en gezelligheid vast te leggen, heb ik een nieuwe kit ontworpen. 

Sinterklaasliedjes is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkel van Digiscrap. En ik heb een leuke korting in petto.

Digiscrap 10 jaar

In november 2007 werd Digiscrap.nl geopend. En dus bestaat Digiscrap nu 10 jaar. Dat vieren we de hele maand november. Onder andere met een geweldige designers collab 'Celebrate Friendship'.

Deze collab ontvang je gratis als je de feestelijke rebus oplost, die verstopt is op Digiscrap.nl. Doorzoek de hele site, het forum, de winkel, de galerie en vind alle 15 taartjes. Zet ze in de juiste volgorde en los de rebus op. In het speciale rebus topic lees je hoe je de oplossing instuurt.

 

Digiscrap Designer Uitdaging 2017

Binnenkort start de Designer Uitdaging 2017 op Digiscrap.nl. 

Vorig jaar was de eerste editie van de Designer Uitdaging een groot succes. Maar liefst vier deelnemers hebben inmiddels hun eigen Digiscrap winkel. 

Wil jij dat ook? Zou je ook graag leren hoe je zulke mooie digitale scrapbookkits ontwerpt? Doe dan mee aan de Designerchallenge. Op het Digiscrap blog lees je er meer over. 

contact


e-mail: info@anjawens.nl

volgen 

winkel